Kære alle
Velkommen til en ny sæson 2020
Ikke et ord om Corona, blot info om havnen.

De fleste både er nu kommet i vandet, og næste alle flyder fint. Én enkelt måtte lige have lidt hjælp til det, men det er en længere historie.
Jeg har i dag taget en tur rundt på havnen med rottemanden og vi har i stedet for smækfælder nu fået gift i kasserne på havnen.

Der er opsat yderligere 4 kasser så der ialt nu er 14 rottekasser på havnen, de tilses på grund af det stigende problem en gang om ugen nu.
Så håber vi at vi får begrænset antallet af rotter.

Det er nu ved at være tid til at få flyttet bådstativerne på landpladsen, af hensyn til græs slåning skal de sidste stativer være flyttet over på plads senest på lørdag d. 9.5.så er der gået 2 uger efter vi har sat både i vandet.

Vi arbejder på flere projekter i øjeblikket; flydebro, grillhytte, Shelter og tømmerflåde.
Det betyder desværre et reduceret antal af P-pladser på havnen i et stykke tid. Det må i bære over med Det bliver rigtig godt i den sidste ende:
Parkering henvises til landpladserne når der er optaget på havnen. Undgå at parkere på Camper-pladserne; Det koster havnen penge når en Autocamper
kører igen fordi den ikke kan komme ind og holde på de afmærkede pladser. Det er desværre flere gange blevet observeret.

Jeg glæder mig til en ny og forhåbentlig solrig sæson i jeres selskab på havnen.

Mvh
Allan T. Lystrup
Havnefoged